gfxgfx
 
Please login or register.

Login with username, password and session length
 
gfx gfx
gfx
75977 Posts in 13352 Topics by 2071 Members - Latest Member: pierced3x November 17, 2019, 12:06:49 pm
*
gfx*gfx
gfx
WinMX World :: Forum  |  WinMX Help  |  Upload/Download Issues  |  No results!
gfx
gfxgfx
 

Author Topic: No results!  (Read 7411 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bigred

  • Forum Member
No results!
« on: January 22, 2009, 10:58:27 pm »
As of today I can connect, but I keep getting "waiting for results" and no results ever come.  It worked fine two days ago.  Anyone else having this problem?  Thanks.

Offline tig

  • Forum Member
  • WinMXWorld.com Help_BABA1354BABE
Re: No results!
« Reply #1 on: January 22, 2009, 11:02:05 pm »
hi bigred

Can you tell me what patch you are using and what has upgraded over the last few days?
People become really quite remarkable when they start thinking that they can do things. When they believe in themselves they have the first secret of success. BY Norman Vincent Peale

Offline bigred

  • Forum Member
Re: No results!
« Reply #2 on: January 22, 2009, 11:32:43 pm »
hi bigred

Can you tell me what patch you are using and what has upgraded over the last few days?

Winmx Community patch 1.0.....at least that's what it says in the grey message area at the top.  It also says "thanks EagLE".

Offline tig

  • Forum Member
  • WinMXWorld.com Help_BABA1354BABE
Re: No results!
« Reply #3 on: January 22, 2009, 11:56:16 pm »
Ok, can you check your router for me please hun and make sure the ports havent changed if you are running ports.

Also can you check your firewalls to make sure winmx is allowed through them.
People become really quite remarkable when they start thinking that they can do things. When they believe in themselves they have the first secret of success. BY Norman Vincent Peale

Offline bigred

  • Forum Member
Re: No results!
« Reply #4 on: January 23, 2009, 02:34:32 pm »
Incoming TCP is 52300.  UDP is 53200.  Also, I'm not sure how to check if my firewall is blocking it.  Again, it was working fine 2 days ago and nothing else has changed with my computer.  Thanks.

Offline tig

  • Forum Member
  • WinMXWorld.com Help_BABA1354BABE
Re: No results!
« Reply #5 on: January 23, 2009, 10:49:59 pm »
What firewalls are you using?
People become really quite remarkable when they start thinking that they can do things. When they believe in themselves they have the first secret of success. BY Norman Vincent Peale

Offline bigred

  • Forum Member
Re: No results!
« Reply #6 on: January 24, 2009, 11:17:34 pm »
What firewalls are you using?

Actually, I checked the firewall and it has WinMX checked to allow it to be connected so I guess its an issue with the router.  I found some instructions on how to check the router, but I'm having trouble with some steps.  If there's a step by step thread somewhere please let me know.  Thanks.

Offline tig

  • Forum Member
  • WinMXWorld.com Help_BABA1354BABE
Re: No results!
« Reply #7 on: January 24, 2009, 11:38:48 pm »
What router are you using and i can help through that page... also tell me what stepsyou are confused on please
People become really quite remarkable when they start thinking that they can do things. When they believe in themselves they have the first secret of success. BY Norman Vincent Peale

Offline bigred

  • Forum Member
Re: No results!
« Reply #8 on: January 26, 2009, 01:08:40 am »
What router are you using and i can help through that page... also tell me what stepsyou are confused on please

SMC 2404WBR  The steps involving the static IP addy and the two they tell U to write down.  Thanks again.

Offline tig

  • Forum Member
  • WinMXWorld.com Help_BABA1354BABE
Re: No results!
« Reply #9 on: January 26, 2009, 01:13:34 am »
Hi Bigred

Okies let me sho you the pages... This is the modem/router page:

http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/SMC/2404WBR/WinMX.htm

This here explain static ip:

http://www.winmxworld.com/tutorials/static_ip.html

Have a look at them and tell me if you are still confused. Also post back with any problems.
People become really quite remarkable when they start thinking that they can do things. When they believe in themselves they have the first secret of success. BY Norman Vincent Peale

Offline bigred

  • Forum Member
Re: No results!
« Reply #10 on: January 30, 2009, 07:40:02 pm »
I wrote down all the information you need for the port forwarding steps, but I had trouble with the part where you fill in the numbers on portforward.com.  The advanced setup screen when you go into the nat part and hit virtual server it looks a bit different to me than the one in the tutorial.  I know it should be easier, but I just can't seem to get this thing going.  HELP!!  Thanks.

Offline tig

  • Forum Member
  • WinMXWorld.com Help_BABA1354BABE
Re: No results!
« Reply #11 on: January 30, 2009, 10:49:50 pm »
Hi Bigred

Follow these instructions this should help as the inter ip can be slightly different:

You can find out what a machines internal IP is by doing the following:
Go to Start > Programs > Accessories > Command/MSDos prompt.
In the black DOS box type in ipconfig for getting the ip of one machine.
Type ipconfig /all to get the Gateway and Internal IP of  the machine.


Please post back if this helps and other problems you are having.
People become really quite remarkable when they start thinking that they can do things. When they believe in themselves they have the first secret of success. BY Norman Vincent Peale

Offline bigred

  • Forum Member
Re: No results!
« Reply #12 on: January 31, 2009, 02:22:57 pm »
Hi Bigred

Follow these instructions this should help as the inter ip can be slightly different:

You can find out what a machines internal IP is by doing the following:
Go to Start > Programs > Accessories > Command/MSDos prompt.
In the black DOS box type in ipconfig for getting the ip of one machine.
Type ipconfig /all to get the Gateway and Internal IP of  the machine.


Please post back if this helps and other problems you are having.

I already have those numbers.  It's the steps following that with portforward.com and filling in those lines that I'm a bit confused with.  I'm no computer wiz(obviously), but I find the steps filling in those lines confusing.  Thanks.

Offline Joshua203

  • MX Hosts
  • *****
  • *****
  • www.DutchaGoGo.com
    • www.DutchaGoGo.com and a few more like WinMX.ComXa.com and WinMX.ExoFire.net
Re: No results!
« Reply #13 on: January 31, 2009, 09:41:41 pm »
If this worked two days ago i think you noght not have followed the link Tig gave you about static ip's and therefor youi might not have set a static  ip yet.
This means your dynamic ip might gave changed ..breaking acces to the set open ports (because they are open for the old ip and not the new)
Please follow tig's link... http://www.winmxworld.com/tutorials/static_ip.html
Windows 7 Ultimate 64bit Edition, CPU Intel64 Family 6 Model 26 Stepping 5 Genuine Intel Intel(R) Core(TM) i7 CPU 930 @ 2.80GHz, RAM: 12GB

WebSite: www.DutchaGoGo.com

Offline Joshua203

  • MX Hosts
  • *****
  • *****
  • www.DutchaGoGo.com
    • www.DutchaGoGo.com and a few more like WinMX.ComXa.com and WinMX.ExoFire.net
Re: No results!
« Reply #14 on: January 31, 2009, 09:45:00 pm »
OMG pleas delete this post.. i was reading first post as last and there for replying to the oldest message ...sorry :lol:
Windows 7 Ultimate 64bit Edition, CPU Intel64 Family 6 Model 26 Stepping 5 Genuine Intel Intel(R) Core(TM) i7 CPU 930 @ 2.80GHz, RAM: 12GB

WebSite: www.DutchaGoGo.com

Offline Daniel

  • Forum Member
  • chiot mignon
Re: No results!
« Reply #15 on: January 31, 2009, 11:25:14 pm »
My parent's have a SMC 7008 ABR at their house, and I discovered that the router's firewall thinks loading the chat list & searching for files on a primary connection is a DoS attack.

You either have to change from a primary connection to secondary one within winmx, or uncheck the "SPI and Anti-DoS firewall protection" box within the router's GUI as well as forward winmx's 2 ports. These pictures I made, below, may help you:

   
- Have a nice explosive day.

Offline tig

  • Forum Member
  • WinMXWorld.com Help_BABA1354BABE
Re: No results!
« Reply #16 on: February 01, 2009, 12:56:04 am »
Hi Bigred

Follow the numbers but do not put them in the page itself i think i understand now what is happening.

Once you have those numbers look at the portforwarding page and follow those instructions but dont put the numbers in.

If you are still having problems open winmx click chat and type in WinMXWorld.com Help_BABA1354BABE and click join

We can take you through step by step instructions... if i am not around i am sure one of the others will be able to help you.
People become really quite remarkable when they start thinking that they can do things. When they believe in themselves they have the first secret of success. BY Norman Vincent Peale

Offline bigred

  • Forum Member
Re: No results!
« Reply #17 on: February 02, 2009, 09:44:27 pm »
I'm trying to do this one more time before I go to the help page.  How do you find the IP address of the router?  Is it one of the numbers you see when you type in ipconfig/all in msdos prompt?  Thanks.

Offline tig

  • Forum Member
  • WinMXWorld.com Help_BABA1354BABE
Re: No results!
« Reply #18 on: February 02, 2009, 09:46:51 pm »
Hi Bigred

Yes it is one of the addys in ipconfig section.
People become really quite remarkable when they start thinking that they can do things. When they believe in themselves they have the first secret of success. BY Norman Vincent Peale

Offline bigred

  • Forum Member
Re: No results!
« Reply #19 on: February 05, 2009, 09:30:04 pm »


Hi Bigred

Follow the numbers but do not put them in the page itself i think i understand now what is happening.

Once you have those numbers look at the portforwarding page and follow those instructions but dont put the numbers in.

If you are still having problems open winmx click chat and type in WinMXWorld.com Help_BABA1354BABE and click join

We can take you through step by step instructions... if i am not around i am sure one of the others will be able to help you.
I can't get into that help chat room for some reason.  I did waht you said and hit join then nothing happened.  I tried the portforwarding process again with no luck.  I'm sure I'm doing something wrong.  I f someone could walk me through this I would appreciate it.  Thanks.

WinMX World :: Forum  |  WinMX Help  |  Upload/Download Issues  |  No results!
 

With Quick-Reply you can write a post when viewing a topic without loading a new page. You can still use bulletin board code and smileys as you would in a normal post.

Warning: this topic has not been posted in for at least 120 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Name: Email:
Verification:
Type the letters shown in the picture
Listen to the letters / Request another image
Type the letters shown in the picture:
What year is it next year?:
What's the name of the site this forum belongs to?:
What program is this site about?:

gfxgfx
gfx
©2005-2019 WinMXWorld.com. All rights reserved.
SMF 2.0.15 | SMF © 2017, Simple Machines
Page created in 0.053 seconds with 23 queries.
Helios Multi © Bloc
gfx
Powered by MySQL Powered by PHP Valid XHTML 1.0! Valid CSS!