WinMX World :: Forum

Metis Scripts and Help => Metis Script Help => Topic started by: Sexy on July 16, 2006, 07:31:11 pm

Title: Game bot and Ascii Pics on FX Server
Post by: Sexy on July 16, 2006, 07:31:11 pm
 :( 
:( I made a game bot but when its brought into the room I can't get it to turn off unless i kick/ban it?

Any suggestion on script for getting the bot to turn trivia off? like a command that would work with !trivia off or !off  I'm using FX Server....also like to know if it is possible to ass ascii pics to bot on that server to display in room?
 :idea:

Thank you in advance!!
Title: Re: Game bot and Ascii Pics on FX Server
Post by: Stevi on July 16, 2006, 08:05:55 pm
Code: [Select]
<command type="script">
<in>!trivia off</in>
<out>/mxc trivia stop</out>
<out>Trivia has now stopped</out>

that should work if your game bot is in Metis.
Title: Re: Game bot and Ascii Pics on FX Server
Post by: Stevi on July 16, 2006, 08:16:10 pm
Code: [Select]
<command type="script">
<in>!trivia on</in>
<out>/mxc trivia start</out>
<out>Trivia has been turned on. Have Fun</out>
</command>
You can use that command also to start the trivia.

Code: [Select]
<command type="script">
<in>!trivia off</in>
<out>/mxc trivia stop</out>
<out>Trivia has now stopped</out>

That should be:

Code: [Select]
<command type="script">
<in>!trivia off</in>
<out>/mxc trivia stop</out>
<out>Trivia has now stopped</out>
</command>
Title: Re: Game bot and Ascii Pics on FX Server
Post by: Bearded Blunder on July 16, 2006, 10:06:15 pm
The actual control lines *may* need to be
Code: [Select]
<out type="control">/mxc whatever command</out>for metis to react correctly to them, at least that's my interpretation of the help file.
Title: Re: Game bot and Ascii Pics on FX Server
Post by: Sexy on July 16, 2006, 10:08:05 pm
Nice bod.....lol.....yes I am using metis bot.  Can I put this script at the end or do I need to put it at the beginning?   Also do you know how I can use Ascii pictures with this bot? :lol:
Title: Re: Game bot and Ascii Pics on FX Server
Post by: Stevi on July 17, 2006, 02:27:27 am
Just put it where ever in the config.

as to ASCII pics in the bot i have no clue.
Title: Re: Game bot and Ascii Pics on FX Server
Post by: cord73 on July 18, 2006, 07:11:12 pm
yes sexy acsii pics can be scripted for metis but they do need to be lined up if u would like to see the ones ivve made come have a look for yourself  Movies 4 Looneys_A99461471A0C