gfxgfx
 
Please login or register.

Login with username, password and session length
 
gfx gfx
gfx
76781 Posts in 13501 Topics by 1651 Members - Latest Member: Arnold99 July 22, 2024, 11:51:59 pm
*
gfx*gfx
gfx
WinMX World :: Forum  |  WinMX World International  |  WinMx World Scandinavia - Hjelp med WinMX  |  Lei av falske filer? Les her...
gfx
gfxgfx
 

Author Topic: Lei av falske filer? Les her...  (Read 5999 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Neutron

  • Forum Member
Lei av falske filer? Les her...
« on: March 03, 2007, 08:41:51 am »
WinMXGroup tilbyr en patch til WinMX som sørger for å filtrere ut falske filer fra søkeresultatene dine.
Denne patchen kan lastes ned fra www.winmxgroup.com, og er den eneste patchen hittil som har mulighet til å filtrere søkeresultater.
Videre sørger patchen for å beskytte og styrke nettverket ved å blokkere angrep utført av plate- og filmbransjen, og er også den eneste patchen som på riktig vis klarer å beskytte nettverket 100%. Ved flytting av peercache-servere, behøver man ikke å oppdatere denne patchen da den bruker hostnames istedenfor faste IPer til å forbinde deg til nettverket.

For å kjøre patchen, trengs ingen ekstra programmer som Peerguardian 2, eller 2 separate installasjoner for patch og WinMX. Man laster bare ned og installerer WinMX fra WinMXGroup, som inneholder både WinMX og patch i samme installasjon. Det anbefales på det sterkeste at man laster ned denne patchen, særlig om man kjører primærtilkobling.
Om du er interessert, kan du lese om nettverket og hvordan falske filer skader nettverket i artikkelen vår: Hvordan WinMX-nettverket fungerer, og hvorfor falske filer skader nettverket

Det er blitt spredd rykter blandt annet fra Webfrik og MXpie om at denne patchen inneholder virus eller bakdører som gjør at man kan ta kontroll over en PC som kjører denne patchen. Dette er selvfølgelig feil, og filen har vært inne til sjekk hos antivirus-selskaper uten at det er blitt oppdaget noe som kan tyde på at den inneholder skadelig kode.
Hverken WinMxWorld eller WinMXGroup har fått svar på hvorfor det er blitt spredd slike rykter, og hverken Webfrik eller MXpie har lagt frem detaljer eller bevis på at påstandene deres er riktige. WinMxWorld tar avstand fra folk som prøver å sabotere andres arbeid, og beklager ovenfor WinMX-brukerne at disse folkene har kommet med slike useriøse utspill.

Offline GhostShip

  • Ret. WinMX Special Forces
  • WMW Team
  • *****
Re: Lei av falske filer? Les her...
« Reply #1 on: March 14, 2007, 06:16:15 am »
Dens en bedriften det brukernes er behandlet å false kravene bortsett fra vi håpe du kanne se for du selv det vi er en ingen betalt frivillig gruppe av winmx brukernes hvem ha anvendte en masse tid gjør det allerbest hva vi har og by all means brukernes.

Takk skal du ha Neutron for denne fin oversettelse arbeide  :)

WinMX World :: Forum  |  WinMX World International  |  WinMx World Scandinavia - Hjelp med WinMX  |  Lei av falske filer? Les her...
 

gfxgfx
gfx
©2005-2024 WinMXWorld.com. All Rights Reserved.
SMF 2.0.19 | SMF © 2021, Simple Machines | Terms and Policies
Page created in 0.02 seconds with 23 queries.
Helios Multi © Bloc
gfx
Powered by MySQL Powered by PHP Valid XHTML 1.0! Valid CSS!